Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Kuressaare Linnaorkester

Kuressaare Linnaorkester

esmaspäev, 24. september 2018

Näiteseltsi sportlik piknik

Laupäeval toimus Kõrkküla külaplatsil meie näiteseltsi suvelõpupiknik. Oli grilli ja ölut, salateid, hoidiseid ja imemaitsev Tiina ema tehtud kringel.
Oskajad alustasid saskumänguga
Et seda head-paremat rohkesti keresse mahuks, tuli vahepeal laua tagant püsti tõusta ja tegeleda sportlike mängudega. Saime elamuse ja teadmised kriketis ning petankis.
Sel ajal, kui naised petanki harjutasid, õppisid mehed kriketirajal liikumist
Discgolfi algkursuse läbisime Eero õpetusel. Ei saanud nii, et võtad ketta ja üritad korvi saata. Tuli vahend korralikult kätte võtta, käe ja randme liikumine tehniliselt õigesti sooritada ning keha ka veel korralikult liikuma saada.
Discgolfi algkursus: vahendite tutvustus
Viimaseks ettevõtmiseks sai lõbus mäng, kus viimane pidi mõne kiiksuga füüsilise ülesande täitma. Seejärel sai ta nn immuunsuse ja pidi järgmisele kaotajale ülesande välja mõtlema.
Enne kivi otsa ronimist ja näiteseltsile loosungi hõiskamist, pidi Sinika kõikidel platsil olevatel pinkidel kõndima.
No ikka tuli üks kukkumine ka. 
Mis siis, et ilm oli pisut tuuline ja jahedavõitu, näiteseltsil oli rõõmu ja lusti palju. Hüvasti, suvi, algamas on uus tegus hooaeg!   

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar