Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

reede, 27. veebruar 2015

Ootajal aeg venib nii...

Lääne-Saare Vallavalitsuse korralduses nr 97 (17.02.2015) on kirjas, et:
Kärla VV kuulutas 18.11.2015 (arvatavasti peaks olema 2014) Riigihangete registris välja lihthanke "Kärla vabaajakeskuse tööprojekti koostamine". Määratud tähtajaks 03.12.2014 laekus 4 pakkumist ja edukaks tunnistati pakkuja osaühing SIRKEL & MALL pakkumus summas 36 800 eurot (ilma käibemaksuta). 
Hanke väljakuulutamise hetkel ei olnud Kaarma vald, Kärla vald ja Lümanda vald veel ühinenud. Toimus veel teisigi muudatusi, mis mõjutasid hankemenetluse eset. Eesti Post lõpetas ootamatult rendilepingu hankijaga ning vabastas senises vallamajas olnud ruumid. Seejärel soovis hankija anda ruume perearsti käsutusse, kes aga sellega nõus ei olnud. Tulenevalt sellest on tekkinud uudne ruumikasutuse situatsioon, kus varasemalt kasutuses olnud ruumid on nüüd tühjad. Uue hoone projekteerimisel tuleb aga olemasoleva ruumikasutusega kindlasti arvestada. Samuti leiab hankija, et eskiisprojekt vajab korrigeerimist ning põhiprojekti staadiumi vahele jätmine vajab kaalumist. 
Arvestades uute oludega, mis tekkisid hankijast mittesõltuvatel põhjustel, on tekkinud vajadus hankemenetluse ese ümber vaadata ning hankemenetluse eseme tingimusi muuta. 
Tuginedes ülaltoodule, Lääne-Saare Vallavalitsus otsustab: Tunnistada kehtetuks lihthange "Kärla vabaajakeskuse tööprojekti koostamine". 
Vot nii. Kes ei tea, siis vabaajakeskuse nimetuse all mõeldakse uut rahvamaja, kellega ühe katuse alla olid plaanitud ka raamatukogu, muusikakool ja noortekeskus. Aga seni, kuni otsustamised ja ümbermõtlemised kestavad, peame leppima sellega, mis meil on: 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar