Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

pühapäev, 15. detsember 2019

Jõulud lähenevad jõudsalt

Meie majas toimuvate jõulukontsertide sari sai avalöögi eelmisel pühapäeval, kui laval olid Kuressaare muusikakooli rütmiosakonna noored muusikud.
Õpetaja Kairit Seppa solistidel avanes suurepärane võimalus esitada oma laule Saaremaa parima saatebändi Komandandi 9 kaasabil. Nende juhendaja on Toomas Tang. Lisaks neile esines kontserdil ka saksofoniansambel Temami Matis Männa juhendamisel.
Kolmapäeval võis nautida meie muusikakooli õpilaste jõulukontserti. Toredad etteasted eelkooliealistelt, plokkflöötidelt, saksofonistidelt, klarnetilt, kitarristidelt ja rahvamuusikutelt. Ning lõpupalad õpetajatest moodustatud akordionistide triolt. See oli äge, nad võiksid seda teinekordki teha :-)
Kontserdist sai osa ka Jõuluvana
Eelkooliealised esitasid oma etteaste väga värvikalt, juhendaja Ludmilla Toon
Väikekandled, juhendaja Ülle Vallaste
Plokkflööte juhendab Imbi Kolk
Kitarriõpetaja Toomas Tang ja õpilane Mikk
Kellade ansambel oli ka esindatud
Õpetaja Matis Männa ja tema õpilased
Akordionitrio moodustasid klaveri- ja plokkflöödiõpetaja Imbi,
väikekandle ja akordioniõpetaja Ülle ning solfiõpetaja Marika
 Algaval nädalal toimub kaks jõulukontserti. Kolmapäeva õhtul on rahvamaja laval lasteaialapsed ja neljapäeval koolilapsed. Tasub kuulama tulla.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar