Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

esmaspäev, 18. aprill 2011

Meie lugesime samme...


17. aprillil osales MTÜ Paadla Kandi Seltsi rahvas üle-Eestilise südamenädala raames liikumisüritusel "Sinu sammud loevad". Kõrkküla seltsimaja juurde kogunes pühapäeva hommikul 15 liikumisharrastajat, kes kõik olid täis särtsu ja hoogu võtmaks ette ring Kõrkküla-Käesla-Hirmuste-Kõrkküla. Oli kõndijaid keppidega ja ilma ning rattaga sõitjaid. Esindatud olid Paevere, Kogula, Ulje ja Kõrkküla külad.

Kõige noorem üritusel osaleja oli 1 aasta ja 5 kuune Laura-Riin Pärnoja ja kõige vanem Linda Kesküla. Iga osalejate grupp valis endale sobiva tempo ning paika pandud marsruudi läbisid kõik.

Seltsimajas oli võimalus hinge tagasi tõmmata kohvilauas, kus kõigile pakuti ka väike tervislik puuviljaamps. Kati Aus luges ära meie tehtud sammud ja sai neid kokku 13 400. Oli igati vahva üritus! Aitäh toetajatele!

Maret Metsmaa Kõrkkülast

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar