Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

reede, 19. juuli 2013

Kolmas tegus kolmapäev

Nagu ikka, kogunesime Kärla rahvamaja juurde. Seekord tunduvalt varasemal kellaajal, sest hommikupooliku pidime veetma Kõrkkülas.
Kärla jahimeeste seltsi liikmete Aarne Mesila ja Tiit Mägi juhendamisel valmistasime metsloomadele söödavihtasid. Töö sai kiiresti ja osavalt tehtud :-)
Aarne rääkis meile veidi jahimeeste tegevustest ja Tiit näitas meile oma trofeede kogu. Väga äge. Pidime ratastega tegema Kõrkküla allkülas ringi ka, aga kuna Pilleliisi rattakumm otsustas katki minna, siis jäi see retk meil tegemata.
Pärastlõunal jagunesid osalejad parajatesse gruppidesse, said fotokad ja juhised ning siirdusid fotojahile. Ülesandeid sai kokku kuus. Neljas erinevas paigas pidi iga grupp tegema vastava lavastusliku foto. Veel pidi iga grupp leidma modellid ja tegema portreefotosid. Ka loodust tuli jälgida, sest vähemalt ühel fotol peab olema kas putukas, lind või loom. Neid tulemusi näeme järgmisel kolmapäeval, kui pildid ilmutatud saavad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar