Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Kuressaare Linnaorkester

Kuressaare Linnaorkester

reede, 12. juuli 2013

Tegusad kolmapäevad - 2

Teine tegus kolmapäev möödus meil Karujärve ääres.
Ennelõunal tegime veidike tööd. Üheks ülesandeks oli palliplatsile toodud liivahunnik laiali tõsta. See ei olnudki nii lihtne. Liiv oli veidi savisegune ja päris raske. Aga lapsed olid tublid ja saime oma töö peaaegu 100-protsendiliselt tehtud :-) Teine seltskond värvis järveäärsed riietuskabiinid kärla-triibuliseks. Väga rõõmus pilt sai.
Käisime ka nn metsikutest ujumiskohtadest prügi korjamas. Kogunes päris mitu suurt kotitäit päris "huvitavat" nodi. Kõige rohkem hämmastas mind see, et titemammad on kõige loodusvaenulikumad suvitajad. Need mähkmete hulgad, mis lihtsalt põõsasse loobitakse. Uskumatu! Nüüd ma usun, et titele on võimalik juba vanaisa poolt kantud mähkmeid pakkuda (vihje Rimi reklaamile). Meie tänased titemammad vist ei tea, et need mähkmed, mis nad täna põõsasse viskavad, on ka siis veel loodust risustamas, kui nende lastel on lapsed. Aga positiivse emotsiooni sain ikka ka ja seda prügikorjajate ehk meie laste poolt. Oh neid rõõmsaid kilkeid, kui nad põõsa alt midagi leidsid :-) Nii et prügikorjamine möödus meil ilma ninakirtsutamiseta ja rõõmsal meelel.
Pärastlõunal oli meil vaba aeg. Nautisime vees sulistamist ja mängisime kroketit. Enne kojuminekut väike hamburger ja sõit kodu poole algas. Tore päev oli!
Tänud ka Karujärve kämpingu bossile Jürile, kes meil lubas seal rassida ja meile tegevust leidis. Rohkem pilte kõrvalolevas ripploendis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar