Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

esmaspäev, 1. juuni 2015

Suvehooaeg algas





Eluviis sünnitab loovuse, loovus sünnitab kultuuri, kultuur sünnitab eluviisi. 
Kultuuril ei ole vaja riiki, aga riigil kultuuri küll.
Kultuuri ei tule tarbida, vaid ise luua.
(Lennart Meri)
Laupäeval said Kärla pargis kokku meie taidlusringid, et vaatajatele-kuulajatele ette kanda hooaja jooksul selgeks õpitud tantsud ja laulud. 
Meite mehed ja mammatütred proovis :-)
Hommik algas pargis segarühma tantsuprooviga. Meil on ka sel hooajal tore projektirühm, kes soovib osaleda Saaremaa tantsupeol. Et tantsud selgeks saada, oleme me püüdnud korra kuus kokku saada ja hoolega tantsu vehkinud. Seekordne kohtumine oligi meil viimane enne tantspeoplatsile minemist. 
Järgmisena võtame ette meeste kankaani :-)
Pidu algas päikesepaisteliselt. Kaks tublit laululast, Lootus ja Tähelill Niit, saatsid oma lauluga laevukese merele ja seejärel said vaatajad ülevaate meie tantsurühmade tegemistest. Esinesid väikesed võimlejad, 1.-2. klassi poisterühm, naisrühm Kadaka mari ja segarühm Tõmba, Jüri. 
Suured ja väikesed mehed
Kadaka mari tantsuhoos
Tantsukontserdile järgnes laulupidu. Seekord kutsus Kärla külakoor endale lauluväge juurde Mustjalast ja Kihelkonnalt. Kena suur koor sai ning laulud kõlasid hästi. Aitäh lauljatele ja dirigentidele Imbile, Üllele ning Anitale. 
Naised õhku! :-)
Rohkem pilte kõrvalasuvast ripploendist "Pargipeo tantsud". Pildistajateks Meriliis ja Ene segarühmast.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar