Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Kuressaare Linnaorkester

Kuressaare Linnaorkester

esmaspäev, 12. august 2013

Triibu neljas tulemine

Kärla Triip tuli juba neljandat korda. Seekord siis fotonäituse "Märka Kärla Triipu", Misteeriumi ja Apelsiniga. Kes kohal oli, sai ka looduse poolt kingitud ilutulestiku ja duši osaliseks.
Fotonäituse tarbeks ootasime pilte jaanipäevani. Osalevaid pildistajaid ei olnud palju. See oli isegi hea, ei pidanud võtta-jätta valikuid tegema :-) Oma pilte saatsid Kätlin Poopuu, Kati Aus, Kätlin Hommik-Mrabte, Maiu Raun, Jane Pruul, Kristi ja Karin Mesila, Vaido Luks, Aina Aavik ja loomulikult Margit ning Harri Kõrvits. Kena, väga kena näitus sai.
Kella kuuest õhtul võis sammud juba pargi poole seada. Võis nautida torupillilugusid Paul Aava esituses, uurida, mida uut on pakkuda ehtemeistritel Lija ja Taavil, maitsta köögikubjas Juha Rantaneni valmistatud roogasid, mamsel Mai pirukaid, Alveri burgereid ja Mairi suhkruvatti.
Rahvast oli parasjagu, esinejad väga head ja õhtu lõpetas päris õigel ajal alanud paduvihm. Kohtumiseni viiendal Kärla Triibul!

Vaata ka Saarte Hääl:
Kärla park täitus neljapäeval Apelsini-maiaste triibutajatega (FOTOD)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar