Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Kuressaare Linnaorkester

Kuressaare Linnaorkester

reede, 11. oktoober 2013

Sügisene kaubavahetus

Traditsiooniliselt toimus oktoobri esimesel nädalavahetusel sügislaadake Kõrkküla seltsimaja juures. Aare ja Laine, kes juba eelmisel aastal kõiki tervitasid, olid ka sel aastal kenasti platsis.
Lisaks neile olid oma kaubaga kohale tulnud piruka- ja tordimüüjad. Osta sai veel sibulaid, küüslauku, mett, porgandeid. Ka tarblisi asju müüdi, nii kingituste tarbeks kui igapäevasteks toimetamisteks.
Õnneloos läks taas väga hästi.
Annetajate nimekiri sai pikk, olgu siis samaväärse pikkusega ka tänusõnad: Külli Naagel, Kati Aus, Hilja Püüding, Aarne Mesila, Sinika Kabi, Eve Sepp, Tiina Luks, Linda Kesküla, Sõmera Kodu, Terje Hanson, Maret Toop, Helgi Altmets, Õie Sepp, Endla Talu, Kaisa Nurm, Kätlin Poopuu, Maret Metsmaa ja Virge Varilepp.
Tulu, mida koguti üle 100 euro, läheb seltsimajale toolide ostmiseks. Lisaks annetas "tooliraha" ka saskuturniiri korraldustoimkond.
Loomulikult kuulus sellise toreda kauplemismelu juurde ka meelelahutuslik pool. Sai osaleda nunnukonkursil, kus kõige nunnumaks osutusid Hilja Püüdingu vigurporgandid.
Linnanaiste esituses sai näha line-tantsu.
Õues sai Vaido eestvedamisel heita "lassot" ning sooritada potitõuget.
Ja õhtul oli kõigil võimalus tantsida Mihkel Mereääre pilli saatel. Tänud Paadla Kandi Seltsile toreda laadapäeva eest!
Fotod Kati Aus ja Maret Metsmaa

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar