Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Kuressaare Linnaorkester

Kuressaare Linnaorkester

laupäev, 29. oktoober 2016

Hooaja avapidu

Kuldsed Lehtrid söökla "laval"
Oktoobrikuu viimane reede on Saaremaal kuulutatud rahvamajade päevaks, juba teist aastat. See on selline hea aeg kutsuda pärast suvepausi ühte tuppa kokku kõik meie kandis tegutsevad kollektiivid ja rahvamaja käekäigu vastu huvi tundvad inimesed. Tuleb nentida, et vähemalt pooled nendest jäid eilsele kokkusaamisele tulemata, aga rõõm on tõdeda, et parimad olid kohal! :-)
Publik naudib esinemist, eriti Reet :-) 
Vallavanem Tiina ja abivallavanem Villi tutvustasid uue rahvamaja ehitusprojekti ja vastasid meeleldi tekkinud küsimustele.
Mitte kõikjal pole esinejatel kraanikausid kohe selja tagant võtta
Väga toreda etteaste tegid pasunapoisid ühisnimetajaga Kuldsed Lehtrid. Juhendaja Karlis Saar oli kava hästi ette valmistanud ja esirääkija Sass suutis teda hästi asendada. Otse loomulikult on avapeol vaja ka tantsu keerutada. Muusikat tantsu taustaks tegid Reet ja Ain. Tore avalöök uuele hooajale sai antud.
Peagi läheb tantsuks

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar