Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

esmaspäev, 21. aprill 2014

Süda tuksub

Südamenädala raames toimus laupäeval Kärlal liikumispäev "Vastu kevadele". Päeva programmi pani kokku meie spordijuht Raivo koos abilistega. Esimene tund oli pühendatud kepikõnnile.
Renna häid nõuandeid jagamas
Meie oma tüdruk Renna Järvalt jagas häid nõuandeid nii varustuse kui liikumistehnika osas. Üheskoos tegime terviserajale ka ringi peale. 
Teises tunnis sättis Renna rulluisud jalga ja soovijad said tema nõuannete järgi sooritada harjutusi, mis rulluisutamise juures vajalikud. Algaja Virge sai Renna käest laenuks rulluisud jalga ja proovis ka. Igaksjuhuks võtsin ikka käimiskepid tasakaalu hoidmiseks. Aga mõningase harjutamise järel neid keppe enam eriti vaja ei läinud. Igatahes mulle rulluisutamine meeldis ja sellest saab mu uus hobi :-) 
Kolmandas tunnis sai sõnajärje enda kätte rattasõidu spetsialist Koit Voojärv ja tema eestsõitmisel tegime tiiru peale Kirikukülale. Ilm soosis meie tervistavat liikumispäeva igati ja igaüks, kes sellel osales, võitis nii tervise kui emotsiooni poole pealt. Kogu liikumispäeva tegi meiega koos kaasa ka Punane Rist. Nemad olid küll paiksed ja mõõtsid liikujate vererõhku ning veresuhkrut, nii enne rajale minekut kui rajalt tulles.   
Raivo oli lisaks liikumisele vaeva näinud ka õnneloosi tarbeks nänni kokku otsimisega. Loosiõnne jagus igale liikumispäevast osavõtjale. 
Aktiivsed osalejad Renna nõuandeid kuulamas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar