Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

neljapäev, 13. august 2015

Kuum Triip

Sel aastal taas üks tore Triip Kärlal peetud. Oli tõeliselt kuum nii ilma, esinejate kui ka rahvaarvu poolest.
Ka selline külastaja oli meie Triibul
 Samal ajal, kui rahvas kogunes, triibutas pargis muusikat meie oma torupillimängija Paul Aav. Kontserti võis oodata kaltsuribadest kõlavööd punudes või lihtsalt erinevaid punupaelu teha. Seda tööd juhtis rõõmsameelselt Annika Pihl.
Sel aastal tegime paelu ja kõlavööd kaltsuribadest
Samas lähedal sai Paul Tohvi näpunäidete järgi aastale omaselt lammast meisterdada. Uue triibuna oli sel aastal võimalus ratsutada Jaagup Kallase tallist pärit hobusel. Kogu kupatust tutvustas läbi mikrofoni rahvale meite jutupaunik Vaido Luks. Piletimüüjatel Paul-Markil, Triinu-Liisil, Kaisal, Katariinal, Anetel ja Ruthil polnud aega hingegi tõmmata, sest rahvast muudkui tuli ja tuli. Aga nad said väga hästi hakkama, jõudsid naeratada ning 1400 ringis pileteid müüa. Kindlasti olid neile seejuures suureks abiks Karl-Mathias ja Toomas, auväärsed jooksupoisid :-) Enne veel, kui lavale astusid tuntud staarid, sai rahvas kuulda ja näha meie noortebändi.
Märtsikuust alates on Ain Kivilo rahvamajas teinud trummitunde ja aprillikuus saime kokku ka toreda bändi. Ain ei vaielnudki eriti vastu, kui talle ettepaneku tegin, et bänd võiks Kärla Triibul esineda. Kui Margit Kõrvits omakorda pakkus, et võiks Genkaga ühe loo koos teha, siis natuke mõtiskles, aga tema usk meie noortesse pillimängijatesse oli nii tugev, et asi läks töösse. Ja tulemust kuulsid-nägid kõik triibutajad neljapäeva õhtul.
Oli ülitore Kuues Kärla Triip.
Pööningu Tuulutajad, Aida Ehe - alati Kärla Triibul
   

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar