Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

kolmapäev, 9. märts 2016

Mälumänguõhtu

Naistepäeva õhtul kogunesid Kärla sööklasse mälumänguhuvilised, et maha pidada traditsiooniline Kärla mälumäng. Osales kuus varasematest aastatest tuttavat seltskonda, kahjuks jäid mõned tuttavad tulemata ka. Ehk nad liituvad taas järgmisel aastal. 
Küsimused olid koostatud kahe Toivo poolt ja neid sai kokku 30. Siinkohal suured tänud, peakohtunik Toivo Vaik ja abikohtunik Toivo Prostang! Suured tänud ka Krista Mändarile, kes seadis mängurite tarvis valmis kohvilaua. 
Ja nüüd tulemused. Auväärse 4. koha saavutasid Spordihall (29 punkti), Kadaka mari (29 p) ja Kuues (24 p). 
Värske Veri (Villi Pihl, Sulev Tänav, Karle Aksalu, Koit Voojärv) kogus 31 punkti ja tuli III kohale ning Kärla külakoor (Jaak Torri, Paavo Mändar, Rein Klein, Ülo Kannisto) jäi 32 punktiga II kohale. 
Võitjaks osutusid mängurid Kärla naabrusest Lümanda-Kihelkonna segavõistkonnast Salava 43 punktiga. Võistkonnas mängisid Urve Vakker, Elle Mäe, Aivar Kallas ja Aivo Raud. 
Kõikidele võistlejatele jagus auhindu ning peakohtunik jagas kõigile naistele lilli. Järgmisel aastal jälle!   

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar