Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

reede, 27. veebruar 2015

Vabariigi Kohvik

Eestimaa 97. sünnipäeval oli Kärla rahvamajas taas avatud Vabariigi Kohvik. Lisaks erinevate esinejate etteastetele oli võimalus kohapeal osta kohvi ja kooki ning nautida esinemisi mõnusalt laua taga istudes. Oma tervitussõnad Kärla kandi rahvale ütles vallavanem Andres Tinno. 
Kõigepealt võis kohvikulaval vaadata Kõrkküla laste näiteringi esituses toredat lugu Kardemoni linna rahvast ja röövlitest. Tuttav lugu, tublid osatäitjad ja väikesed tehnilised viperused. Väga tore oli. Aitäh selle eest juhendajatele Tiina Luks ja Maret Metsmaa. 
Pilt on pärit talvisest etendusest Kõrkküla seltsimajas
Päeva lõpus sai näha ka teist röövlilugu, seda siis Sõmera Kodu näiteringi esituses, pealkirjaks "Pangarööv". Vahva lugu sellest, kuidas neli erinevat röövlikampa ühel õhtul panka röövima lähevad. Loo lõpp oli äraarvamatu, aga väga eluline. Aitäh Aina Aavikule selle etenduse eest. 
Hetk etendusest, kui kaks röövlikampa on vahele jäänud "koristajatele"
Kohvikulaval esinesid loomulikult ka meie koorid, nii külakoor Anita Kanguri juhatusel kui koguduse naiskoor Ülle Vallaste taktikepi all. 
Kärla külakoor

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar