Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Kuressaare Linnaorkester

Kuressaare Linnaorkester

teisipäev, 29. september 2015

Sügisene noortedisko

Reedel, 25. septembril toimus Kärla rahvamajas Sügisene Noortedisko. Disko algidee tuli noortelt endilt - nimelt Kärla Põhikooli 6. klassi tüdrukutelt Glaudialt ja Pilleliisilt. Disko plaanimine ja ettevalmistused võtsid aega 2 nädalat, mis läksid nagu lennates. Reede õhtul peale kooli jäid tüdrukud kohe Kärlale, et peoks saal kaunistada ning muid ettevalmistusi teha.
Disko algas kell 18.00, kuid juba 17.30 oli rahvamaja esine noori täis. Kokku käis diskol 56 noort, mis on üle ootuste palju - on näha, et diskosid tuleb veel teha! DJ-ks kutsusime Sander Loeli, kes tavaliselt mängib muusikat linnas klubides. DJ tuli kohale oma tehnika ning ka valgustusega. Disko jooksul mängisime ka 2 lõbusat mängu, rohkem lihtsalt ei jõudnud.
Kuna sündmus oli menukas ning populaarne, siis ongi väikesed mõtted juba ka uue peo jaoks olemas - olge tähelepanelikud, et maha ei magaks!

Deisi Klaas 
Kärla piirkonna noorsootöötaja 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar