Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Kuressaare Linnaorkester

Kuressaare Linnaorkester

laupäev, 24. september 2016

Noortebändide õppepäev

Tööpäev on lõppenud positiivselt :-) 
Ja ongi uus taidlushooaeg alanud. Täna said Salme rahvamajas kokku noorte bändikoolid Kärlalt, Salmelt, Astest, Lümandast ja Pöidelt. Plaanis oli ühine õppepäev, mille käigus tegeleti kolme muusikapalaga. Õpperühmi oli neli.
Laulutunnis
Laulugruppi juhendas Kairit Sepp ja meie omadest osalesid seal nii "staarlaulja" Karl-Reedik kui ka uues bändikoosseisus süntekamängijaks pürgiv Karl-Mathias.
Kidramehed Aleksander ja Mikk
Kidragruppe oli kaks. Bassimängijad tegid trenni Ain Kivilo juhendamisel ja soolokidrad harjutasid koos Toomas Tanguga. Meie kidrameestena olid kohal vana kala Mikk ning uued tulijad Aleksander ja Toomas.
Bassistid :-) Meie Toomas on see kõige vasakpoolsem ja väga tubli 
Kusjuures Toomasel oli see päris esimene kord, aga mulle tundub, et see teda ära ei kohutanud.
Trummarid harjutasid nagu tõelised staarid - laval
Kõige arvukam oli trummarite rühm ja neil aitas pulgad ning jalad õigesse rütmi sättida Priit Arge. Trummitunnis osalesid Margerite ja Märten.
Meie Märten harjutamas 
Kui tundus, et õige aeg on käes, kogunesid kõik saali ja püüdsid neid kolme lugu kokku mängida. Kaks esimest tulid juba päris hästi välja, kolmas jäi veidi logisema.
Lauluõpetaja Kairit oli laule veidi sättinud ka ja igaüks sai korra ka soolot laulda
Erinevate töörühmade ühisharjutus :-) Kõik ei mahtunud pildilegi
Aga õppepäev läks asja ette ja nüüd tuleb kodus harjutama hakata. Mina loodan küll, et meil tekib juba olemasoleva bändi kõrvale ka teine noortebändi koosseis. Kõlab hästi!   

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar