Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

pühapäev, 11. detsember 2016

Lääne-Saare vald on 2-aastane

Sünnipäevatort
Laupäeval, 10. detsembril, tähistasime Kärla spordihoones Lääne-Saare valla teist sünnipäeva lõbusa koosolemisega. Ettevalmistused spordisaali ümberkujundamisel peosaaliks said alguse juba reede pärastlõunal.
Kuidas spordisaalist saab peosaal
Peoõhtu algas šampuseklaaside kõlinal, kõik peokülalised said isiklikult sünnipäevaõnne soovida volikogu esimehele ja vallavanemale. Volikogu esimees Urmas Lehtsalu kasutas oma kõne piltlikumaks tegemiseks slaidiprogrammi. Kuna tehnika võib kõige olulisemal hetkel esinemise nurja ajada, palus ta meie valla kultuuritöötajad endale appi ja nii sündisidki kohapeal "elusad slaidid". Tervituskontserdil esinesid naisrühm Kadaka mari ja Kärla muusikakooli ansamblid.
On kallis mulle kodupaik

Jõnkadi, jõnkadi, jõulud tulevad
Lääne-Saare valda tuli sünnipäeva puhul õnnitlema ka Esna "vallavanem" Paavel Koosar. Viskas nalja, noomis heatahtlikult meite Villit, et tema valitsemisajal enne ühinemist Lääne-Saareks hakkas Kärla rahvas Triipu tegema ning leidis rahva seast üles ka need tegelased, kes olid Lääne-Saare valla sündimise juures ämmaemandateks. Kui Paavel parajasti valda ei juhi, siis on ta Harry, elab Lääne-Saare vallas Kandla külas ja teeb meiega üheskoos rõõmsalt Triipu.   
Kaks vallavanemat - Lääne-Saaret juhib Tiina Luks, Esnat Paavel Koosar :-) 
Kui eelmisel aastal valla esimesel sünnipäevapeol tulid meie 7 kultuuritöötajat lavale Kultuurimuttidena (aluseks ansambel Seelikukütid), siis sel aastal otsustati ette võtta ühiskonnakriitiline Toe Tag. Nii saidki sünnipäevalised teada, mida arvab TöuTäkk sellest, kui pappi ei saagi ja kultuuri tuleb ikkagi teha.
Ja me pappi ei saagi, pole mõtet kartagi
Kogu peo suutis esimese noodiga käima tõmmata vana hea Apelsin ja rahvast jagus tantsuplatsile viimase akordini. Oli pidu, tore pidu.
Apelsin on võimas ka võimenduseta
   

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar