Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

neljapäev, 22. detsember 2016

Jõulukingitus

Täna pandi meie uuele rahvamajale nurgakivi-ajakapsel ja peeti sarikapidu. Kaks ühes, ka nii on võimalik. Uue maja fuajeesse tuleb vana maja müürikividest laotud sein ja nii saigi ajakapsel oma koha just selle müürinurga sisse.
Ajakapsli müürimisega tegelevad Andres Tinno ja Urmas Lehtsalu
Ajakapslisse said nii uue maja projekt ja vallavalitsuse poolt antud ehitusluba kui ka foto vanast majast. Otse loomulikult lisati sinna tänased Saare maakonna päevalehed Meie Maa ja Saarte Hääl, meie tantsurühmade ja valla rinnamärgid, raamatukogu andmetega järjehoidja, kärlatriibuline Tõnn ning muidugi münte.
Astrid
Kuni asjaosalised kapslit müürisid, kõlas noore pillipiiga Astridi nobedate näppude alt toredaid lugusid, mille saatel oli hea nii ehitajal kui niisama uudistajal lauluviisi kaasa ümiseda. Ikkagi ju rahvamaja, taidlejate kodu.
Pärg saab alla toodud
Pidulik hetk jätkus pärja allatoomisega ning ehitaja lubadusega lõpetada tööd õigeaegselt. Et tal see meeles seisaks, sai kingitud värske Saaremaa kultuurikalender 2017, kus alates augustikuust on leida sündmusi, mille toimumiskohaks on märgitud Kärla rahvamaja.
Ehitaja lubas püsida graafikus ja meie usume temasse :-) 
Siis saame taas laulda: Tulge külla, sõbrad, nüüd me ootame, kõiki teid pea kohata siin loodame!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar