Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Kuressaare Linnaorkester

Kuressaare Linnaorkester

esmaspäev, 13. august 2012

Kolmas Triip tõi uue kõlakoja

Kolmapäeva õhtul, 8. augustil, nägi esinemisplats välja veel selline.
Arvata ju võite, et ega kultuurijuht Virge väga rahulikult öösel magada ei saanud. Kuni lõunani ei julgenud ma parki minna. Siis võtsin julguse kokku ja läksin. Töö käis veel täie hooga. Kuna vahelduvalt päikesepaistega kallas taevast alla ka vihma, siis nägi park "tänu" töömeeste autodele välja kui mudamülgas. Päris kurb vaatepilt oli. Aga midagi üle ei jäänud, tuli oma abiliste Aare ja Arviga hakata parki paelaga piirama, et külastajat piletimüüjateni suunata. Kella kahe paiku päeval saabusid helimehed, et tehnika lavale paika panna. Nii nad töömeestega kõrvuti seal askeldasid -töömees nihutas end sammhaaval edasi, helimehed tehnikaga kohe kannul :-) Kui noortebänd The Natives kohale jõudis, paistis päike juba lubavamalt ja ka töömees hakkas oma tellinguid kokku korjama. Vaid kindad jäid järgmist hommikut ootama.
Kella kuue paiku hakkas rahvas parki kogunema. Piletimüüjatel olid käed-jalad tööd täis. Jälgida tuli, kes triibuga, kes triibuta, kes niisama alla-meetri-mees ja siis veel kiiresti peastarvutamist teha. Igatahes hakkama nad said, piletiostjaid sai kokku 780. Kell 19.15 ütles volikogu esimees Ülar Tänak kokkutunuile kenad avasõnad ja koos vallavanema, kultuurijuhi ning arhitekti esindajaga sai lint uue kõlakoja ees läbi lõigatud. Kolmanda Kärla Triibu mängis avatuks The Natives Kuressaarest.
Õhtu peatriibutajaks oli ansambel Smilers. Rahvas nautis, viskas näppu ja laulis kaasa. Ega mina ei saagi tegelikult neid muljeid vahendada, sest enamus kontserdist viibisin rahvamajas tasku-näituse juures. Olen muljeid saanud külastajatelt ja õnneks kuulnud vaid positiivset :-) Kohtumiseni Neljandal Triibul!
 
Fotod Kärla Triip - vt ka FB-st

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar