Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Kuressaare Linnaorkester

Kuressaare Linnaorkester

teisipäev, 15. jaanuar 2013

Saskuturniir 2012 Kõrkkülas

22. detsembril möödunud aastal tehti Kõrkküla seltsimajas kokkuvõtteid Paadla kandi saskuturniiri teisest aastaringist.
Kokku osales 2012. aasta saskuturniiril Kõrkkülas 63 mängijat. Läbi aasta oli igal mängul kohal vähemalt 14 paari kaardimängijaid. Osavõtjaid käis lisaks oma valla inimestele ka Mustjalast, Salmelt ja Kuressaarest. Mängud toimusid 1 kord kuus.
Aasta viimasel mängul jagasime välja ka selle aasta rändmedalid. Kuldmedali pälvisid Ülle Rahula ja Aare Mölder Salme vallast. Hõbedased medalid riputati kaela Arvet Kruuserile ja Gunnar Kasesalule, samuti Salme vallast. Pronksmedalid said Tiina Adamson ja Kalle Kabel Kärla vallast. Kohale oli tulnud 38 mängijat.
Tavapäraselt mängiti aasta viimasel kohtumisel ka üksikmängu, mille tulemused olid järgmised: I koht - Jaanika Rikko, II koht - Aita Antonenko ja III koht Algis Kalapüüdja. Üksikmängu auhinnalised kohad jäid kõik Kärla valda.
Saskuturniirile pandi ilus lõpp koos Paadla Kandi rahvaga ühisel jõulupeol. Urmas Rämmali taktikepi järgi tantsides kestis pidu varaste hommikutundideni. Jõuluvana külastas pidulisi koguni kahel korral ja nagu ikka, oli tal "parimatele" lastele ka kinke jagada.
Saskuturniir jätkub ka 2013. aastal. Juba sel reedel, 18. jaanuaril on kõik saskumängu huvilised oodatud Kõrkküla seltsimajja. Kohtumiseni kaardilauas!

Sinika Kabi
Kõrkküla saskuturniiri korraldaja

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar