Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

esmaspäev, 31. detsember 2012

Aasta viimased tegemised

Reedel, 28. detsembril said kõik huvilised osa toredast zumba-trennist Kärla spordihallis. Treenerid Marit Haidak Tartust, Inge Jalakas Kuressaarest ja Liila Lõuk Tallinnast tantsitasid meid poolteist tundi. Naha sai igatahes märjaks ja enesetunne oli väga hea. Aitäh neile selle toreda ettevõtmise eest!
Pühapäeval, 30. detsembril toimus Kõrkküla seltsimajas talvepidu. Kõrkküla lapsed esitasid lustaka ja õpetliku lastenäidendi "Kingiigatsejad", mille aitasid lavale tuua Maret Metsmaa ning Tiina ja Vaido Luks. Lapsed olid väga tublid ja etendus vahva.
Rebaseplikad Kelly ja Laura koos hundipoiste Lauri ja Robertiga
Jänesepiigad Liisi, Darelyan ja Lisandra koos Jõuluvana Vaidoga
Tervitussõnu lausus peaaegu et kohalik Saarepiiga 2012 Kertu Kesküll. Loomulikult tuli kohale ka päris kingijagaja Jõuluvana isikus. Kingisaajad rõõmustasid teda toredate salmide ja lauluga, üks julgem ka kallistusega.
Jõuluvana
Tore aastalõpu ettevõtmine oli. Soovin kõigile meeldivat Uut Aastat!   

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar