Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

reede, 30. juuli 2021

Klassikatähed

Eile andsid meie majas emotsionaalse ja positiivset energiat täis kavaga kontserdi telekonkursil Klassikatähed 2020 osalenud noored andekad muusikud Siret Sui ja Triinu Piirsalu.
Siret Sui
SIRET on Saaremaalt pärit flötist, kes alustas õpinguid Kuressaare muusikakoolis Liivi Tamme käe all, õppis EMTA-s Mihkel Peäske flöödiklassis ja tudeerib käesoleval ajal Leipzigis prof Irmela Bossleri juhendamisel. Siret on edukalt osalenud mitmetel konkurssidel, telekonkursil Klassikatähed 2020 saavutas ta III koha. Ta on esinenud solistina ERSO ja Tallinna Kammerorkestri ees ning plokkflöödisolistina 2019.a. juubelilaulupeol "Minu arm".
Triinu Piirsalu
TRIINU alustas viiuliõpinguid Tallinna Muusikakoolis Katrin Talmari juures ning jätkas Tiiu Peäske juhendamisel. Ka Triinu on edukalt osalenud mitmetel muusikakonkurssidel, telekonkursil Klassikatähed 2020 saavutas ta II preemia.
Triinu Piirsalu ja Sten Heinoja
Meie kontserdil oli kolmaski klassikatäht, üks Eesti noorema põlvkonna lootustandvamaid pianiste Sten Heinoja (konkursi Klassikatähed 2016 võitja). Seekord oli tema roll olla toetavaks taustajõuks Siretile ja Triinule. Kava oli üles ehitatud suurepäraselt, seda oli nauditav kuulata. Lisapalana esitati üheskoos Šostakovitši "Polka" pühendusega kuulajana kohalviibinud sünnipäevalapsele, proua Leili Tammelile.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar