Meil kõigil on elu ja aeg ja lugu, sellest elu jooksul saab ajalugu; inimelu jaoks vaja on elumaja, rahvamelu jaoks vaja on
RAHVAMAJA -
ka see pole elu- ja ajaloota ja aegu uskudes tulebki loota, et ikka ja alati läbi aja kooskäimise kohta on tõepoolest vaja -
see peab olema soe ja sõbralik maja - rahvale rajatud
RAHVAMAJA.
Kuni veel kestab külakutuur,
seni väikese rahva vaim püsib suur.

(Virve Osila)


Teater

Teater

teisipäev, 25. veebruar 2020

EV 102 aktus-kontsert

Pühapäeva hommikul oli Kärla rahvamaja sagimist täis. Koorilauljad tegid hääleharjutusi, noorkotkad ja kodutütred said veel viimaseid õpetussõnu marsisammu kohta, tantsijad vedrutasid oma päkad soojaks, helimees Urmas keris juhtmeid, meie vastne teenusekeskuse juhataja Krisela valmistus kohvi keetmiseks ja Virge otsis mööda maja elektrit taga. Kui külalised saabuma hakkasid, olid kõik eeltööd tehtud ja peaaegu täiesti õigeaegselt sai alguse Eesti Vabariigi sünnipäevaaktus.
Aktust ilmestasid oma esinemistega segarühm Tõmba, Jüri, naisrühm Kadaka mari, naiskoor Kargell, külakoor ja kooli segaansambel. Noorkotkad ja kodutütred võtsid oma ridadesse pidulikult vastu uued liikmed. Pidupäevakõne pidas abivallavanem Kristiina Maripuu ning omaette toredate "kõnedega" esinesid publiku ees meie piirkonna esindajad Saaremaa valla volikogus - Tiina Luks ja Koit Voojärv.
Kärla piirkonna Aasta Tegijaks 2019 kuulutati Ülar Tänak (Kärla Põllumajandusühistu ost); nominentidena said tunnustuse Jüri Kuusk (välibasseini rajamine Karujärvele), Ülle Maimann (trükise "Kärla raamatukogu 140" koostamine) ja Kärla noortekeskus (Perepäeva korraldamine). 
Aktus-kontserdi suurepärane kava juht oli Pilleliis Leemet. Aitäh teile kõigile! Pildilise ülevaate saad allpool olevale lingile klõpsates, pilte klõpsutas Maanus Masing. 
 https://saartehaal.postimees.ee/6906797/eesti-vabariik-102-kontsert-aktus-karlal

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar